Frequently Asked Questions

Vi garanterar er att vi kommer förse er med en första kandidat inom 48h under arbetsdagar, misslyckas vi bjuder vi på hela rekryteringen enligt våra gällande villkor. 

Vi rekryterar inte endast rätt kandidat för er, vi ser till att kandidaten genomgår en skräddarsydd utbildning anpassad för ert företag, så er nya kollega är redo att göra ett bra jobb redan dag 1! 

Vi  är  även Sveriges snabbaste rekryteringsbolag där vi garanterar er första kandidat inom 48h!

Det beror på.

Vi räknar med att standardföretag spar ca 300 000 kr genom att låta oss utbilda er nya kollega och därmed minska introduktionstiden. Detta jämfört med ett konkurrerande rekryteringsbolag som endast rekryterar en ny kollega till er. 

Om ni själva skulle utfört rekryteringen tillkommer kostnaden för förlorad arbetstid för HR  avdelningen och chefer, annonsering, mm. 

Studier visar att varje arbetsdag med en vakant tjänst förlorar företag 6 000 kr, vi förser er med kandidater inom 48h, vi  vet inget annat rekryteringsbolag som är så  snabba som vi, gör du? Vi  ser till så ni inte förlorar intäkter i onödan! Varför dra ut på rekryteringen om det inte är nödvändigt? 

Det beror på många olika faktorer, kontakta oss för ett prisförslag! 

En skräddarsydd utbildning från oss innebär att vi tillsammans med er och kandidaten går igenom vilka moment som vi ska lägga upp en utbildning kring. Det kan tex handla om mötesbokning, direktförsäljning, Social Selling, eller något helt annat. Vilka moment utbildningen kommer innehålla beror på kandidatens kunskap och era önskemål. 

Alla våra utbildningar sker digitalt i vår utbildningsportal.

Vi har specialiserat oss på rekrytering av alla tjänster inom försäljning så som säljare och försäljningschefer. Inom försäljning erbjuder vi vårt koncept med rekrytering och utbildning av kandidaten. 

Inom övriga branscher så som ekonomi, IT, mfl rekryterar vi ”endast” kandidater som ett traditionellt rekryteringsbolag, men vi är blixtsnabba! Inom 48h har ni kandidaterna hos er!

Vi utför uppdrag över hela Norden, med speciellt fokus på Sverige. Vi är helt digitala och påverkas därför inte  av covid 19 i märkbar utsträckning. 

Rulla till toppen