rawpixel-com-570908-unsplash

Försäljning

Rätt kandidat + Utbildning = Succé!

Att hitta rätt kandidat i en rekrytering är bara halva jobbet! När en ny kollega kommer till er ska sedan denna nya kollega läras upp i era rutiner, kanske lära sig nya produkter och nya försäljningsmetoder, totalt har undersökningar visat att ett snitt företag lägger ca 300 000 kr i introduktion för en ny säljare. Detta är kostnaden för förlorad arbetstid och arbetsinsats för såväl chefer som anställda kollegor och lägre prestation från den nya kollegan de första 6 månaderna. 

Lägg sedan till att denna nya kollega är er nya säljare och denna person behöver en säljutbildning för att utveckla sin mötesbokning, social Selling eller något helt annat. Då tillkommer ytterligare kostnad för utbildning och förlorad arbetstid. 

Om rekryteringen visar sig vara en felrekrytering landar räkningen på ca 700 000 kr för ert företag. 

När andra rekryteringsbolag väljer att förlita sig på intervjuer, referenser och tester väljer vi att fokusera på framtiden och vart säljaren ska nå imorgon, istället för att se oss blinda på tidigare meriter. Vi låter alla säljare genomgå en säljutbildning anpassad efter er som kund, beroende på säljarens kunskap, svaghet och era önskemål skräddarsyr vi en utbildning som gör att er nya säljare är redo att generera intäkter för er redan dag 1 på jobbet! 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar unikt i branschen och hur vi kan hjälpa er spara 300 000 i introduktion för er nya kollega! 

Rulla till toppen