Vilka är Dozzy Rekrytering?

Dozzy Rekrytering är ett modernt rekryteringsbolag där vi tänker annorlunda kring rekrytering. Vi har vänt på hela rekryteringsprocessen och börjar med att lära känna kandidater, bli karriärpartner för våra kandidater och hjälpa dem finna rätt tjänst för deras karriär. Vi kan därför erbjuda våra kunder Sveriges snabbaste rekryteringsprocess, med hög träffsäkerhet och fullt ansvar för hela processen. Vi är det personliga rekryteringsbolaget för dig som söker en partner som på riktigt engagerar sig och bryr sig om ert företag! 

Vilka är då Dozzy? 

Vi är ett team rekryterare som själva sett dels hur felrekryteringar kan bli svarta hål i budgeten och även hur många rekryteringsbolag saknar den personliga kontakten med kunder, men även hur många bolag hanterar kontakten med kandidater. Vi vill förändra en hel bransch, en rekrytering i taget, där kunden sätts i fokus och där vi under en längre tid lärt känna kandidater och kan hjälpa just er finna er nya kollega! 

Vi startade Dozzy Rekrytering för att erbjuda marknaden det bästa från två världar, rätt kandidat, till rätt kostnad och i rätt tid. Med oss får ni en ny kollega som är redo för succé! 

Personligt team!

Med oss får ni ett litet personligt tam som jobbar med er rekrytering, från första mötet till uppföljning och slutförd rekrytering!

Stor erfarenhet

Vi har över 30 års erfarenhet inom rekrytering och försäljning.

Prisvärt

Våra priser tål att jämföras med andra rekryteringsbolag, vi håller mycket konkurrenskraftiga priser!

0 %
Nöjda kunder
0 +
Års erfarenhet
0 +
Städer
0 +
Pågående projekt
Rulla till toppen